«She is a mermaid, but approach her with caution. Her mind swims at a depth, most would drown in.»

– J. Iron Word

«She is water.

Powerful enough to drown you,

soft enough to cleanse you,

deep enough to save you.»

Pisces

Hei.

Jeg elsker stjernetegn, og jeg er svært takknemlig for at mamma fødte meg i fiskene. Tenkte derfor å dele noen quotes som beskriver fiskens personlighet veldig godt. Så klart vil fødselskortet våres og mange andre ting definere oss som menneske, men jeg har en utrolig tilknytting til stjernetegnet mitt. Med å ta til meg kunnskap til stjernetegnet mitt har jeg fått utrolig mye bedre selvinnsikt. Før forstod jeg meg aldri på meg selv, men nå forstår jeg meg og følelsene mine utrolig godt – ikke minst andre. Anbefaler alle å gjøre litt research om stjernetegnet sitt om man har behov for bedre selvinnsikt. Deler flere favoritter når jeg kommer over dem.

 


M O N O G I R L