NB! Husk å ta på full HD!

Hei vakringer!

Wææ! I finally did it. Laget video som jeg så lenge nå har snakket om til dere. I første omgang ble det en sminkevideo som jeg håper dere liker. Jeg har jobbet hardt med den. Jeg er sykt perfeksjonist – så jeg er langt ifra fornøyd, men jeg må bare si meg fornøyd å legge det fra meg. Hvis ikke blir det aldri noen videoer. Så får jeg heller bare lære på veien! Jeg får ofte spørsmål om sminke og div., både på blogg og «i det virkelig liv», så da tenkte jeg det var greit å starte med en lita make-up tutorial. Jeg har laget den på Engelsk (som jeg virkelig må friske opp!) for å nå ut til flest mulig men også fordi jeg liker best Amerikansk og meg selv når jeg snakker det. Fortell meg gjerne hva dere synes og gi meg konstruktiv kritikk! Og si ifra om dere lurer på noe mer. Enjoy!


M O N O G I R L