Hola readers!

Dere har herved tillatelse om å kalle meg gal. Fordi jeg er offisielt blitt helt gal. I en stund nå så har jeg mange ideer for bloggen og det inkluderer også videoer. Jeg har fått hørt av en del at jeg burde starte med videoer, så da tenke jeg at ideene mine ikke var så dumme likevel uten å nevnt noe for dem? Jeg har prøvd å laget, men blir ikke fornøyd. Det legger seg skygger i ansikter og det er lettere å få bra lys på et bilde samt lysredigering på bilder enn på film. Så folkens… Jeg har kjøpt meg Diva Ring Light fra Nova. Ganske gal eller? Vi får se. Jeg tenker at dette er en investering i noe jeg er veldig glad i å drive med. Å holde på med hobbyene mine gir meg så utrolig mye glede. Så hvorfor ikke investere i dem når man har muligheten?

 

 

Forresten, jeg har gjort noe jeg heller ikke er så flink på; svare på meldinger, mails og kommentarer. Det blir fort mye med personlig mail, jobb mail, Facebook meldinger, vanlig meldinger, SnapChat, Instagram kommentarer, DM’s og kommentarer her på bloggen. Men jeg har nå svart på kommentarene dere har lagt igjen her på bloggen, som jeg setter utrolig pris på. Så tusen takk!!! Det er så hyggelig. Så for de som lurte på litt diverse, har nå fått svar. Jeg lover å bli flinkere!

 

 

Som dere ser har jeg fortsatt ikke blitt brun. Men kunne ikke la være med å bruke smykket mitt. Brun eller ei, I’m wearing it! Bare jobbet jeg. Også holdt meg hjemme fordi formen min har ikke vært noe særlig bra. Håper dere har hatt en fin helg og har hatt en super bra start på uken. Nå er jeg klar for en ny uke på jobben min i Presskontakterna. Vi skrives så klart 💕🌸

 


M O N O G I R L