Når jeg ikke har hatt anledning for å ta nye bilder, er det alltid gøy å se i arkivet. Disse bildene ble tatt etter en lørdag ute med sminke fra dagen før og følte meg som en totalt rockstar, FYI. Som oftes blir det tatt en del bilder, og det er ikke alltid jeg orker å se på alt. Derfor er det morsomt å se på dem i etterkant. Forresten, jeg tenkte på en ting. Paradigmeskifte. Lenge har Instagram tatt over blogg. Instagram er blitt den nye bloggen til folket. Men for meg nå, så har det blitt motsatt. Før var Instagram en mer sosial oppdatering, men nå har Instagram-kontoen min blitt mer som en åpen portefølje for meg, hvor jeg er veldig opptatt av hvordan feeden min ser ut estetisk, og jeg tror ikke jeg er den eneste. Derfor er det vanskeligere å dele ut bilder du egentlig synes er fine, som er aktuelt for øyeblikket og anledningen, ting du gjerne vil skrive om til et bilde, men det passer ikke inn så du lar være å publisere det. Derfor er det deilig å ha denne bloggen hvor jeg kan skrive fritt om hva jeg vil og når jeg vil uten å tenke på at feeden blir ødlagt for eksempel. Det jeg ønsker å konkludere med, er at jeg har troen på at blogg kommer til å ta seg opp. Jeg tror akkurat nå at det vil skje veldig mye endringer av det som har vært, jeg har det bare så sykt på følelsen og den intuitive delen av meg tar sjelden feil.

 

 

Når jeg gikk på School of Fashion Industry snakket vi mye om at Instagram og blogg er en offentlig portefølje, noe jeg virkelig tror på. Hvert fall når det kommer til de kreative jobbene. Jeg vet om en del som har fått visse type jobber pågrunn av de har en estetisk tiltrekkende Instagram feed. Bildene er nødvendigvis ikke de i høyest kvalitet, men bildene er autentiske, interessante og feeden smelter fint sammen med hverandre. Digital Manager anyone? Art Direction anyone? Your next Insta post might give you your dream job. Neida, joda. Kanskje?

 

 

Under utdanning min på SoFi hadde vi også et fag kalt «Trend Forcasting». Utrolig spennende fag, et av mine favoritter. Der fikk jeg brukt den intuitive delen av meg. Det å analysere det som har vært, er og hvordan det vil påvirke fremtiden. Paradigmeskifter. Alle designere for eksempel blir inspirert av noe, som samfunnet for eksempel.

 

 

Jeg har utrolig lyst å dele en YouTube-video med dere hvor en dyktig trend forcaster snakker om de nordiske land:

 

        

 

Hvor interessant er ikke dette? 2040 er søren meg ikke lenge til, sånn egentlig. 23 år til om jeg skal være nøyaktig. Nesten halve livet mitt. Vi er den nye genrasjonen og det er vi som laget fotsporene i snøen for den neste. Viktig at vi bruker oss selv og våres livsoppgave for å skape en positiv bevegelse i verden. Verden er stadig i bevegelse! Dette er et veldig stort emne, som jeg kunne ha skrevet mye om og lært dere enda mer om – men det er så typisk meg å bare skulle vise frem gamle bilder fra arkivet mitt og plutselig ender det opp i dette her. Det er litt gøy da, eller?

 


M O N O G I R L