Wearing jacket from Monki and sunnied from ACNE


Disse solbrillene har vært på ønskelisten min lenge, og endelig ble de mine. Damen i butikken bare: «Du er heldig! Det er de siste!» og så på meg med store øyne og strakk ut hendene sine med solbrillene til meg som om jeg skulle motta en krone eller gull, og det var litt sånn det føltes. Det føles så ekstra bra når man investerer i noe og kjøpsopplevelsen er god med fantastisk service. Jakken kjøpte jeg på salg (50% = 200kr), hvor jeg også følte jeg gjorde et godt kjøp. Jeg har alltid hatt en ting for jakker og solbriller. Det utvider garderoben mer en 5 nye jeans, hvert fall for min del. Så det kommer man langt med. Jeg skal dog sy opp jakken og inn nederst. Ta på meg et lite sy-prosjekt! Jeg er lav og har bredde hofter så for å balansere det og løfte det opp, så trenger det litt triks. Akkurat som den er nå, så ser hoftene mine større ut og bena kortere da det drar det nedover. Løft opp, opp, opp for lille meg, takk. Merci Boci! Oh my, feelin’ so freeeench.


M O N O G I R L