Wearing Blazer from H&M, t-shirt Bikbok (kopi av Ganni?), jeans SAMSØE & SSMSØE and shoes from H&M 


Selv om jeg liker å investere i plagg, så liker jeg å handle trendplagg spesielt på budsjett. Og stil kan man absolutt få kjøpt på budsjett. I dagens antrekk har jeg på meg et baseplagg som er investert i, jeansen. Blazer og t-skjorte på budsjett og sko på salg for 75kr. Jeg skal ærlig innrømme at det går på samvittigheten når jeg handler fast fashion på samme nivå som når jeg spiser fast food, men tenker det er lov å unne seg litt av og til også. Det er gjerne litt på kanten med denne Ganni kopien, men den var så myk og jeg elsker t-skjorter. Etter å studert moteindustri fikk vi et godt innsyn i hvordan produksjonen er ledd for ledd i fast fashion industrien. Vi konkluderte mye med at det er annerledes å bare kjøpe for man trenger noe ved et engangsbruk og stikker innom en kjedebutikk, kjøper med seg noe, bruker det en gang og lar det ligge. Dette fordi kjøper man store kvantum klær hele tiden øker antall plagg i produksjon etterspørsel som gjør at de må produsere opp mye mer. Gjerne jeg bare prøver å lette samvittigheten. Jeg er hvert fall bevisst på det og tenker meg ekstra godt om når jeg går for innkjøp på et plagg.


M O N O G I R L