Hei vakre roser,

Selv universet griner hvor vakre dere er. Vi får vel bare alle fortsette å blomstre og kanskje solen velger å titte frem? I uken som var ryddet jeg opp hjemme, som igjen har blitt helt kaos, men det jeg skulle si var at jeg fant favoritt silkesjalet mitt som jeg kjøpte i en butikk jeg jobbet i en gang. Vivikes faktisk! Et fargerikt sjal og noen statment øredobber piffer opp en crispy bomullsskjorte, jeans og skinnjakke. I hverdagen kaster jeg ofte en skjorte med jeans eller en band t-skjorte med blazer og jeans på meg. Av og til kan jeg føle det ofte går i det samme, men det skal ikke så mye til for å mikse det opp litt. Sjalet har jeg brukt rundt halsen siden jeg igjen fant det. Det er gøy! Trenger litt farger på meg når det er så grått og trist ute. Men én ting som er digg med regnet er når man bor i 5. Etasje og regndråpene faller på vinduet mitt. Elsker å sovne til regnet.


M O N O G I R L