Coat & shoes from SAMSØE & SAMSØE, purse ZARA and jeans from SANDRO


Fra første stund jeg la øyene mine på denne kamel kåpen da den kom inn i butikk, visste jeg at vi var ment to be. Den har holdt meg like varm som kamelene i ørkenen vinteren lang. Jeg angrer ikke et sekund på investeringen, til tross for at den egentlig er en størrelse for stor. Så jeg ser litt større ut i den, men jeg E-L-S-K-E-R den. Jeg hadde egentlig også lyst til å vise frem den nye jeansen min i dagens antrekk, men  jeg tror den kommer bedre til syne med en skinnjakke – så det får vi ta til våren. Jeg vurderte å ta på meg skinnjakken, men jeg følte meg bare dum i det sekundet jeg tok den på. Skjønner ikke folk som klarer å holde varmen i en skinnjakke? Da ble det favoritt kåpen.  Orker ikke lenger å fryse for å se kul ut. Heller en kåpe i en for stor størrelse. Det er litt morsomt det der, hvor mye man kan skrive om et plagg. Hehe. I´m out. Vi blogges!


M O N O G I R L