image

God mandag fra Sverige!

Kaja og jeg hadde begge vekkerklokken på 06:00 og tok flyet til Stockholm pågrunn av jobbsammenheng. Dette var faktisk min første gang i Sverige, som var utrolig gøy selvom det stortsett var kontoret til Presskontakterna jeg fikk se. Men det gjorde ikke noe, når kontoret er så fint som det er med hyggelig og dyktig mennesker.

image

Vi fant oss også et utrolig bra lunsjsted, som jeg forstod ganske fort ikke var noe problem i Sverige. Jeg har alltid visst at varmmat er tradisjonen deres, men fortsatt ble jeg fascinert av lunsjen til de som satt rundt meg. Jeg vet ikke hva alt var en gang. Så hvert fall falafel, sushi, asiatisk salat med egg på toppen og suppe til rundt meg. Alt høres normalt ut, men det var måten alt var satt sammen på. På en kreativ måte. Noe annet enn en tørr brødskive med ost. Selv er jeg ikke alltid flink å verken spise frokost lenger eller lunsj. Det blir fort en kaffe to-go eller smoothie og en banan eller yoghurt til lunsj. Og det er jo mat det, men jeg burde spise oftere for å holde blodsukkeret oppe, og gjerne kutte ned på kaffén? Men én ting jeg har erfart om du skal jobbe i PR-bransjen eller motebransjen er at du må elske kaffe. Og det gjør jeg jo. Det er travle og hektiske dager som krever effektivitet. Her er det ikke tid til å slurve og man må ha tungen rett i munnen. Uansett så savner jeg lunsjsteder som tilbyr sunnere, næringsrike, kreative og vegeterianske alternativer. Og veganske for den skyld.

image

Vi har jo absolutt mye bra her i Oslo også. Men savner litt kreativiteten rundt det og mangfoldet av det. Alt er liksom så spredt.

image

Flyet våres var forsinket, men med så godt reisefølge som Kaja gjorde det ikke noe. Håper dere har hatt en fin start på uken!


M O N O G I R L