Hei vakringer,

Jeg er ofte ekstremt opptatt i ukedagene, spesielt nå som det har vært presseuke. I motebransjen skjer alt ekstremt fort. Motebransjen er jo trossalt bestandig i bevegelse og endring mot noe nytt (eller gammelt?). I og med jeg ikke får oppdatert bloggen så ofte som jeg ønsker, så tenkte jeg å ta dere med gjennom en uke med meg. Da får dere gjerne et større innblikk i hvordan hverdagen min er.

image

Helene Hammer på AW´en (after worken) våres hos Presskontakterna i Komono solbriller. Kul modell i kule briller. Digger både jenta og brillene.

 

 

image
image

Foruten å være i showroom og på kontoret består oppgavene mine som Showroom assistent ofte å løpe ærender, da er stortorvet blomster en favoritt plass. Elsker å handle blomster.

image

..Et annet favoritt ærend er å handle magasiner. LOVELOVELOVE!

image

Smaltalkene mine blir ofte til dype samtaler, noe jeg har blitt kjent for. Jeg elsker mennesker!

image

Ph: Kristian Dale

image

image

image

Jeg digger Komono! Og digger de er blitt inspirert av 90-tallet. Ohh yes!

image

Jeg var ikke den eneste som falt for disse 90-talls inspirerte solbrillene. Ida også.

image

Ida Broen ser dritt fett ut i disse brillene. Trodde ikke hun kunne bli kulere egentlig, men.. så, ja — du har jo selv øyner.

image

Trodde jeg hadde helg, men så takket jeg ja til å jobbe på min andre jobb, Samsøe. Jeg har et utrolig høyt arbeidsjern. Får ofte beskjed om å roe ned av venner og familie, men jeg har jobbet siden jeg var 14 år. Jobbene mine har blitt mer som en livvstil for meg. Samsøe er i mitt hjerte, alltid, og som alltid har de fått inn sykt mye kult. Ta turen, folkens!

image

Jeg har lagt mitt elsk på denne sexy baben. Veldig høyt på min ønskeliste!

image

Dere ser jenta i stolen til venstre der? Det er min bestevenn og roomie. Vet ikke hva livet skulle vært uten henne altså. Vi begge måtte sitte litt etter å slå rekord på butikken. Vi er et godt team, profesjonelt og personlig. My partner in crime. I dag er hun i studio med tvillingsøsteren sin. Watch out people — de synger som Lana Del Rey. Min absolutt favoritt etter Nikita&Isabelle.

image

 Det var min uke.


M O N O G I R L