press2

Heei vakringer!

Wow, jeg må begynne med et wow – fordi denne uken og uken før har vært helt crazy. Vi har jobbet beinhardt i showroom for å få alt klart til presseuken, som startet i dag. Det har vært sene kvelder på kontoret og i showroom. Jeg er veldig fornøyd med resultatet. Jeg skal vise dere mer bilder fra presseuken hos oss i Presskontakterna. Enn så lenge kan du følge Presskontakterna på Insta, eller meg hvor det blir lagt ut små glimt fra presseuken – om det skulle være av interesse. Det er jo gøy å vise frem hardt arbeid. Håper også andre synes det er ekstra hyggelig å komme på besøk hos oss nå som vi har ommøblert med nye møbler og fått nye kolleksjoner å vise frem.

press

..Og var det ikke nydelig blomster og planter? Synes det alltid gjør seg ekstra med blomster og planter. Det blir så mye mer levende, synes du ikke?


M O N O G I R L