sun

image-4

image-5

Wearing coat, pants and purse from samsøe & samsøe and hoodie from monki.


Åh, for et deilig høstvær, eller hva? I dag våknet jeg overraskende sent til å være et A-menneske, med den verste migrenen jeg har hatt på lenge. Jeg hev på meg noen klær, hadde ikke sett meg i speilet å tekstet en venninne om hun ville være med på SmoothieXchange og apoteket. Hun ble med. En kald smoothie som ga brain freeze til en overkokt hjerne, migrene spray og frisk luft gjorde susen på migrenen. Det beste pleier å være å ligge i et kaldt mørkt rom uten lyder- men jeg kjente jeg trengte å komme meg ut litt. Det er så deilig med søndager. Da kan man bare kjenne etter hva kroppen ønsker, og gjøre det den vil. Akkurat det jeg trengte i dag. Håper dere har hatt en fin helg!


M O N O G I R L