ko5a0502

 

maren

 

ko5a0521

 

ko5a0546

Denne uken, altså.. WOW! Det burde vært et kamera med meg rundt, slik dere kun sett for dere selv. Jeg tror dere hadde blitt svilme hele gjengen. Jeg har blitt dratt i alle kanter, men har uten tvil kost meg en hel deg også. Det skal sies! Også blir jeg for hver dag bare mer og mer sjokkert over hvor lite Oslo er. Hvordan kan man kalle dette en storby? Det blir jo bare mindre for hver dag. Eller er det bare jeg som blir større? Haha, tanken av det får meg bare til å le. Ikke at jeg har blitt større. Men lille Oslo. Speaking of getting bigger. Aldri har jeg trent så lite og spist så mye, men brydd meg så lite. Jeg har ikke tid til å bry meg. Jeg har ikke tid til å sulte meg i hel for de 100 kommende eventene som står for tur, kun for å se bildefin ut. Jeg vet jeg kan se like stygg ut, som fin på bilder. Og det er helt greit. Som dere forstår er det mye jobb på denne berta her, og jeg elsker det hektiske livet. Alltid har jeg hatt god arbeidsmoral og stå på-vilje. Det er også mye grunnen for at bloggen ikke blir så hyppig oppdatert, da jeg er veldig perfeksjonist og ønsker å gi kvalitet ovenfor kvantitet – men er det innafor med litt mobilbilder i ny og ne, også eller? Jeg har veldig lyst å dele mer av livet mitt, da det skjer så mye spennende i det. For hyppigere oppdateringer finner dere meg på Instagram under @marenoliviarose, SnapChat @marentorsnes og anbefaler å følge @presskontakterna_oslo på Instagram (jeg som spammer, mesteparten av tiden da..). I dag har jeg bare tatt det helt med ro i mitt eget selskap, introvertet meg som jeg kaller det. Nå er jeg klar for en ny hektisk og spennende uke. Og jeg skal prøve å få sneket inn noen treningsøkter også. Hvert fall én.


M O N O G I R L