untitled-2unnamed-14

 

unnamed-17

 

unnamed-18

 

Vi har en stund nå hatt Gigi Hadid sin kolleksjon for Tommy Hilfiger i showroom, som jeg har hatt gleden av å siklet på. 10. september ble kolleksjonen hun designet for Tommy Hilfiger sluppet. Jeg liker kolleksjonen svært godt, og det er mange plagg jeg kunne tenkt meg. Dette er heller ikke en av de kjendis-samarbeidende, hvor de kun setter kjendisens navn på kolleksjon for at kolleksjonen skal få PR. Gigi har designet den, og man ser veldig godt at kolleksjonen bærer preg av hennes personlig stil. Jeg laget en liten samling av mine absolutt favoritter fra kolleksjonen:

gigihadid

Kolleksjonen innholder definitivt noe jeg er veldig svak for; jakker. Og Gud så mange fine jakker. Bomber, army trench coat, fuskepelser og kåper. Jeg digger de svære pompøse hoodiene, og digger de enda mer inni trench coat kåpene. Så kult! Kolleksjonen har også veldig fine turtlenecks, med kraftig strikk som bidrar til volum. Mye av genserne og jakkene er korte i lengden og jeansene er høye på livet, denne kombinasjonen vil bidra til at man får en illusjon av at en ser lengre ut – noe som er perfekt i mitt tilfelle (kun 1.60cm over bakken..). Fargene er av

Tommy´s signatur farger; rødt, blått og hvit (eller Norge?) men også mye av det grønne skjønne, som jeg mistenker er Gigi´s personlig touch over kolleksjonen.

 


M O N O G I R L