KO5A1287

N E W    Y E A R ´ S    E V E

KO5A1220

 

KO5A1252blk

 

KO5A1226

KO5A1255

Godt nytt år alle sammen! Hadde dere en fin avsluttning på 2015, og feiring av 2016? I hope so. Jeg jobbet på dagen, og senere dro på fest med masse fine mennesker for å feire inn det nye året. Jeg føler at 2016 kommer til å bli et bra år.  Jeg har mange reiseplaner for dette året, noe jeg ser veldig frem til. I 2015 har jeg lært så mye, spesielt om meg selv, som jeg skal ta med meg videre i 2016 som automatisk kommer til å gjøre dette året bedre. Første dagen i 2016 kastet jeg de brune kontaktlinsene mine i do. Fra nå av er det den ekte Maren´en. Livet er en reise i seg selv. Vi blir ofte kjent med andre mennesker, og tror det viktigste er å bli kjent med flest mulig personer – men det er så viktig å huske på å bli kjent med seg selv. For hver dag blir jeg bedre og bedre kjent med meg selv. Jeg finner stadig sider ved meg selv jeg ikke liker, og som jeg jobber med. Og andre sider jeg liker, som jeg forsterker. Gjennom andre mennesker kan man bli bedre kjent med seg selv, uten at man utnytter andre for det. Alle våres omgivelser er en slags illusjon av oss selv. Håper dere vil følge meg og min «reise» videre i 2016 også, for bloggen den skal bli så mye bedre i år.


M O N O G I R L