Jeg tenkte at dere skulle få bli litt bedre kjent med meg. Så her er noen ting dere gjerne ikke visste om meg. Håper dere finner det en smule interessant, og at det ikke er for mye å ta inn på en gang. Hihi.

DSC_0686

1.  Bloggen min heter MONOGIRL pågrunn av øyenbrynene mine. Jeg har alltid hatt kraftig bryn, og når jeg var yngre følte jeg meg som en mann pågrunn av dem og begynte å nappe dem i 5. klasse. Da jeg ble eldre begynte jeg å gro dem ut, etter å aksepter meg selv mer for slik jeg ser ut. Hadde jeg grodd dem helt ut, hadde jeg nok hatt monobryn. Som vil si å ha et bryn, hehe. Derfor monogirl. Et bloggnavn med litt av min sårbarhet, særpreg og humor i seg.

2.  Jeg elsker å gi. Så om det er en klem, et kompliment, få noen til å smile eller å le, lage mat til noen jeg er glad i eller en uforventet oppmerksomhet.

3.  Har aldri hatt kjærest (bamse-emoij med hendene foran ansiktet).

4.  Jeg tror på reinkarnasjon og karma, mer fra antroposofiens form.

5. Jeg er introvert, noe mange ikke tror med det første.

6. Å ta vare på huden min er enormt viktig for meg. Jeg tar virkelig ikke huden min forgitt! Jeg hadde acne før, noe som knakk selvtilliten min helt. Jeg prøvde alt av hudprodukter, laserbehandlinger og endring av kosthold – ingenting nyttet utenom den sterke medisinkuren isotretinoin. Huden min må renses morgen og kveld med mine faste produkter som holder huden min i glødende sjakk, samt. jeg passer på hva jeg putter i meg.

7. Har bodd i LA, som er den beste plassen jeg har bodd i.

8.  Jeg har jobbet i klessbutikk i seks år og har jobbet i opp mot tolv butikker. Noen under samme firma, selvfølgelig.

9.  Jeg vet akkurat hva som skal til for at jeg skal få et bra bilde. Alle kan få et bra bilde og alle kan få et dårlig bilde. Det handler om hvordan du snakker til kameraet gjennom kroppspråket ditt og ha god memikk i ansiktet. Fotografen må også «ønske» å få et bra bilde, gjerne fange deg i et øyeblikk og viktigst av alt: få deg til å slappe av og være deg selv foran kameraet. Og ja, greit, jeg inrømmer det; jeg gjør meg til på bilder. Jeg liker å posere, jeg! Der har jeg sagt det.

DSC_0690

10.  Er svært spirutell meg. Jeg er veldig glad i yoga, selvutvikling, krystaller, tankekraft og det å være i kontakt med sine egne følelser.

11.  Har vært veganer, men «sluttet» pågrunn av jeg har IBS, som gjør det begrenset av hva jeg kan spise – også av grønnsaker. Tåler f. eks ikke nøtter. Det suger, fordi jeg elsker det. Vurderer sterkt å bli veganer igjen, savner hvor «ren» jeg følte meg innvendig, men jeg synes det er utrolig vanskelig her i Norge på tanke på det er utrolig lite alternativer og man må nesten lage all maten selv hjemme.

12. Jeg føler ofte jeg bryter regler innenfor den sterotypen folk tar meg for å være. Dere skjønner, jeg har så mange personligheter. Jeg er rosa og svart. Jeg elsker nirvana og jeg respekterer Sophie Elise. Jeg mener at det ikke trenger å være enten eller. Livet er ikke sort/hvitt. Noen blir kjent med den Marenen som er en filosofisk nerd som liker diskusjoner, dype samtaler, skrive og lese bøker, andre kjenner den Marenen som elsker å shoppe, ta bilder, er sinnsykt karrierebevisst, konkurransemenneske, ambisiøs og hardtarbeidende og andre kjenner den galne Marenen som finner på mye sprøtt, tar seg selv svært lite høytidelig og som elsker å le til hun får vondt i magen. Jeg har veldig mange forkjellig type venner, og jeg tror det er ganske få som kjenner til alle sidene og personlighetene mine. Jeg liker vel å være litt mystisk, og leve forskjellig liv. Hehe.

 

Nå dere, nå føler jeg meg litt mindre mystisk – så jeg tror jeg må runde av her. Jeg håper dere synes det var gøy å bli litt bedre kjent med meg!

M.