DSC_0060

 

DSC_0062


green


DSC_0341


DSC_0091


DSC_0317

 

DSC_0347

 

gg copy


Wearing dress from ZARA, shirt from SAMSØE & SAMSØE and suede shoes from DinSko.Jeg husker for omtrent et år siden, når jeg møtte sjefen min for første gang at; jeg stod å fortalte henne svært entusiastisk at grønn, ja, det var den nye burgunder fargen. Jeg bare følte det på meg. Nå ser jeg grønt overalt, og jeg elsker det. Intuisjonen min hadde rett. Han ene på jobben kaller meg «Oliven Maren», siden jeg alltid går i grønt. De fleste som går i sort, prøver la være å gå så mye i sort. Slik er det med meg og grønt. Grønn er «after all» favoritt fargen min. Det blir nesten sånt at jeg snart blir kalt for «Shrek». Hehe.

Denne uken har vært laaaang, men god. Skal ikke legge skjul på at det skal bli godt med helg. Dagen startet hos Spalt PR, hvor jeg er intern. Etterpå møtte jeg venninnen min Melanie for en «after work» drink, som virkelig trengtes etter en lang dag på kontoret foran PC´en og scanning av magasiner. Vi satt oss ute på Olivia og tok et glass i den deilige høstluften og skravlet. Deilig avsluttning på uken og start på helgen. Sa noen skål?

M.