DSC_0030

Tiden den går så fort. Jeg elsker å suge til meg ny kunnskap, å jobbe, være med vennene mine og praktisere yoga. Jeg drømmer om karriere. Det er så mange muligheter, og jeg har lyst til å ta alle. Magasin, skrive, ha egen spalte, stylist, PR og skrive bok. Jeg vet det er mye jeg ikke vet, men som jeg ønsker å lære meg. Etter studiene mine vurderer jeg å ta fransk eller studere psykologi. Helst i et annet land. Samtidig drømmer jeg om en fast jobb enten her i Oslo, eller København, og ha et mer stabilt liv. Eller rettere sagt; en mer stabil økonomi. Det er ikke alltid så gøy å leve på studentbudsjett når du er et moteoffer. Jeg merker at jeg mer enn noen gang ønsker å ha noen å komme hjem til. Å bare være noens noen. Vennene mine som jeg aldri hadde klart meg uten, føler jeg ikke har vært en god venn for fordi jeg ikke har hatt tid til alle så mye som jeg ønsker. Jeg vil ta intensivkurs i Bikram Yoga, og helst trene det hver dag – men det har jeg verken kapasitet eller energi til for øyeblikket. Det er ikke alt en gang, det er så mye mer jeg drømmer om å gjøre – men jeg stopper der. Om jeg ønsker kan jeg nok få alt til, men det er bare det at jeg er så utrolig rastløs og ønsker alt nå. Men jeg må nok bare lære meg at; ting tar tid og ikke bli sur på meg selv dersom jeg ikke klarer alt på en gang. Det er også en av grunnene til at bloggen ikke alltid er så aktiv som jeg ønsker. Setter hvert fall utrolig pris på dere som er innom å leser de få innleggene som blir postet. For øyeblikket trives jeg veldig på skolen. Vi går gjennom fagene styling og motehistorie med Christina Ledang som lærer. En lidenskapelig lærer som inspirerer meg. I neste uke starter vi internshipet våres. Jeg skal avgårde til Spalt PR, noe jeg gleder meg veldig til. Alle i klassen skal i forskjellige retninger, og jeg synes dette er en svært spennende periode for oss. Jeg har også den siste tiden tatt en del assistent og styling oppdrag, samt jeg har vært intern hos F5. Jeg må ikke glemme min elskede jobb på samsøe & samsøe, en jobb jeg stortrives i. Noe som nok skyldes verdens beste jobbmiljø med fantastiske ansatte, og ikke minst klær. Det viktigste er nok å sette pris på det man har akkurat her og nå, men drømmer og ambisjoner er etter min mening en sunn drivkraft.

DSC_0015

Photo: Ammera Khan