DSC_8843


DSC_8852


DSC_8815
DSC_8814


DSC_8807


DSC_8868


DSC_8866

Wearing top from Zara, shades from Quay, shorts from fine ting (borrowed of my friend, thank you very much), clutch H&M, sneakers Stan Smith by Adidas.


Photo by Oda Karina Grødem


Solen skinner, og jeg har ikke fått utnyttet den særlig. Siden jeg fikk sommerferie har jeg jobbet hver dag og i helgene har det blitt mye festing. Jeg kjenner kroppen er sliten, og den gleder seg allerede til søndag. Da blir det bading og soling med gode venner. Da får jeg også muligheten til å bli solkysset, det trenger de hvite bena mine. Jeg fikk heldigvis tid til å møte en av mine bestevenninner før jobb i dag. Vi hygget oss med en frozen yoghurt hver og skravlet i parken. Veldig kooos ass. Dere får ha en ellers fin helg. Så snakkes vi, når vi snakkes.

Love Maren Olivia