Hei! Ettersom jeg veldig ofte får spørsmål både privat og her på bloggen om hva og hvordan jeg gjør brynene mine, tenkte jeg nå å lage en liten «eyebrow guide» til dere. Utenom å ha mye hårvekst på brynene, så steller jeg brynene mine med Anastasia sine produkter for å få dem «on fleek». PS: Dette er ikke et sponset innlegg, kun min anbefaling etter produkter jeg har brukt over lang tid.

Hi! As I very often get questions both private and here on the blog about what and how I do my eyebrows, I thought I should make a little «eyebrow guide» to you guys. Besides having a lot of hair, I use Anastasia´s product to get them «on fleek.» PS: This is not a sponsored post, only my recommendation for products I’ve used over a long time.

Untitled-1You need this: DSC_0005


DSC_00201. Eyebrow Pencil (Brow Wiz)

Dette er den beste øyenbrynspenselen. Penselen er så tynn, som resulterer i et mykt og fint utrykk. For tykke pensler, kan ofte gi et altfor hardt utrykk. Ikke fint. På den andre siden er det en kost, som du kan børste oppover med. Jeg anbefaler å alltid ta en farge som er litt lysere enn dine egne hår, det gjør hvert fall jeg. Fargen på penselen er som fargen på brunkremen. Alltid lysere enn deg. Note it down!

This is the best eyebrow brush. The brush is so thin, resulting in a soft, fine expression. For thick brush, can often provide a too hard expression. Not nice. On the other side there is a brush that you can brush up with. I recommend to always take a color that is slightly lighter than your hair. The color of the eyebrow brush is like the color of foundation. Always brighter than you. Note it down!


DSC_00182. Eye lights

Dette er en highlighter som jeg tar under øyenbrynet og over. Det rammer inn øyenbrynene.

This is a highlighter that I take under the eyebrow and over. It frames the eyebrows.


DSC_00103. Brow Gel 

Grunnen for at jeg bruker brow gel, og for at du også skal – er fordi når du grer øyenbrynene dine opp så løfter du blikket. Gelén gjør at hårene blir stive og at de holder seg oppe. Du får også veldig markerte «kutt» i hårene, sånn at ikke øyenebrynene ser så tette ut. Det kan ofte gi et unaturlig utrykk, som var veldig populært for noen år siden, ja. Det fineste er å jobbe med det du allerede har og for å få et naturlig utrykk, etter min mening.

The reason why I use brow gel, and because you also should, is: when combing your eyebrows up then lift your gaze. The gel makes your hair becomes rigid and that they remain to stay up. You also get selected «cuts» in the hair, so that the brows don´t look so squat. It can often give an unnatural expression, which was very popular a few years ago, yes. The nicest is to work with what you already have and to get a natural expression, in my opinion.

I hope you guys enjoyed the eyebrow guide and that some where in use. If you have any questions, feel free to ask.

Monogirl.