DSC_0361

DSC_0379

Untitled-3

DSC_0398

 

 

Hei alle sammen! Dette antrekket var mitt første skoleantrekk. Vi startet skolen veldig sent forhold til andre skoler i Norge, men ikke om man sammenligner med dem i utlandet – de har jo så lang ferie… Uansett, jeg hadde en veldig fin første skoledag på SoFi. Jeg spurte hun ene jeg bor sammen med om hun ikke kunne ta noen antrekksbilder til bloggen min, og jo det ville hun så gjerne. Å ha bilder av sitt første skoledagsantrekk, er jo obligatorisk – hvert fall som blogger. Når vi var på vei ut for å ta disse bildene da, så lurte hun på hva denne bloggen handlet om, og da sa jeg; sånn overfladiske ting. Så lo hun. Godt. Det ironiske er at i dag da vi ble bedre kjent med hverandre på skolen, så gjorde vi alt annet enn overfladiske ting. Det føltes ut som om vi var i psykolog time. Vi gikk skikkelig inn i dybden på oss selv og fikk i oppgave om å åpne oss, det er ikke alltid så lett når alle er nye – av og til er det ikke lett i det hele tatt. Om jeg får si det selv så var jeg ganske modig som delte noe svært personlig av meg selv. Det å kjenne at det stikker i magen og gå ut av komfortsonen tror jeg er sunt for sinnet og sjelen. Derfor jeg sa; sånn overfladiske ting er ikke fordi jeg selv mener at det er det, men fordi de som ikke forstår seg på mote og ikke ser på det som kunst, de ser ofte på mote som en overfladisk ting – men av og til, så ja, da kan mote være overfladisk. For meg er det mer enn som så, det er sitt eget språk. Det å snakke mote er så gøy, og det er befriende å gå på en skole hvor andre også snakker samme språk. Det er et språk hvor du ikke trenger å snakke men du bare forstår ved å se. Et perfekt språk for meg som introverten jeg er.

Heey you guys! So this was my outfit on the very first school day at School of Fashion Industry here in Oslo. We started the school quite late compared to the other schools in Norway. Anyways, I had a pretty good first day at SoFi. I asked my roomie if she could take som outfits photos of me to my blog, and yes that she wanted to do for me. To have outfits photos on your first school day is kinda madatory – if you are an bloger. While we walked outside to shoot todays look she asked me what my blog was all about and I answered here; Superficial things. Then she laughed. Hard and good. The ironic thing is that we did everything else then superficial «stuff» at school today, when we where getting to know each other better today in class we really went down in the depth in us and opened up. And that, yeah, that´s not always that easy, especially when you don´t know anyone, even then it can be hard. If I can say it myself I was quite brave and opened up and said some personal stuff about myself. I think that going out of your comfort zone is a healthy thing for the peace and mind. The reason why I said; Superficial things is not because I think so, but people that does not understand fashion sees it like that.  To me it´s so much more than that, it is it own language. It is so much fun to talk fashion, it is so liberating going to a school where everyone speaks the same language. It is a language where you don´t have to speak, you understand by just looking. A perfect language for an introvert like me.

 

Happy weekend you guys!

Maren.