SAMSUNG CSC

God morgen dere vakre! I dag har vi nattåpent på senteret jeg jobber på.  Skiftet mitt begynner ikke før kl.18:00. Siden jeg begynner så sent hadde jeg ikke vekkerklokken på i morges, slik jeg får sovet skikkelig ut og er klar for å selge klær helt til midnatt. Jeg laget meg favoritt frokosten min som består av havregryn med soyamelk, toppet med lerums sukkerfri syltetøy, jordbær og banan. Vedsiden av har jeg boken min og en kopp kaffe, jeg er med andre ord virkelig i smørøyet når morgenkvisten ser ut slik.

Hey you all beautiful people! Today we have night open on the center I am working in.  My shift does not start until 6pm. Since I start so late I didn´t have the alarm on, which was totally lovely. Now that I got my beauty rest and a lot of energy I am ready to work until midnight.  I also made my favorite breakfast which is oatmeal with soy milk topped with sugar free jam, strawberries and banana. On the side I had my book and a cupe of coffe. With other words; A perfect start on the day.

SAMSUNG CSC

How was your morning? Do you have some fun planes today?

PS; Today it is only one month until I move to Oslo!!